Wednesday, December 3, 2014

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Dari blog Cikgu Farha: 

Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-

1.Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan (ada kat blog Cikgu Farha, no worries)

-------------------------------

LEBIH INTERNET? BIAR BETUL?

16 comments:

  1. Blog update!
    Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum & salam ukhwah!^^ Nunu daripada segmen yang sama.Done follow :D

    http://nununonsense98.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  3. haiii :)
    datang dari segmen yang sama ^^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  4. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  5. salam,,iqha singgah sini dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html
    done follow #199 and klik nuffnang :))

    ReplyDelete
  6. Salam singgah dan follow dari segmen yg sama. Jom singgah dan follow papaglamz

    http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?showComment=1417938246598&m=1

    http://www.papaglamz.com/2014/12/konsultant-nutrisi-ibu-dan-bayi-anda.html?m=1

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum! G'nite... Happy segmen cik Iman :D.
    Hana pun join http://cicihana.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  8. Salam, saya dari segmen yang sama :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    Jemput komen post ini:
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

    ReplyDelete
  9. Jemput join segmen bloglist :)
    http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

    ReplyDelete
  10. Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

    Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

    Boleh dth sini ye:-
    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ye ke cikgu

      terima kasih sesangat >.<;;; jarang dapat masuk bloglist orang T____T

      Delete
  11. Assalam,

    Saya dari blog

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html ,

    done follow this blog. mohon follow back ya :) . Salam kunjungan ^^

    ReplyDelete
  12. cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  13. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Meow meow meow?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...