Wednesday, January 7, 2015

Tarikan


Credit gambar: Twitter Eunhyuk kot

Cik Iman pergi ke hospital nak batalkan appointment pembedahan mata nenek Cik Iman sebab 2 hari lepas dia terhentak apa entah lepas jatuh kat dalam tandas. Lepas diberi tarikh appointment yang baru, Cik Iman, Iman Jr dan bonda pergi makan jap kat kafeteria hospital tu. Cicah cekodok dengan kuah kacang serious sedap woo.

Tengah syok makan tu, terdengar kafeteria tu bukak lagu Mamacita dari Super Junior. Cik Iman fikir,

"Aku suka kafeteria nie"

------------------------------------

8 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh........ buka2 nmpak my handsome donghae..ok pengsan...hahahahaha..
    kafe apa cik iman??? kt mana?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kafeteria dalam Hospital Putrajaya :) Makanan pun sedap dan murah.

      Delete
    2. Hahaha.. ingt kt mana lah.. dah jdi keja pula nnt p hosptal sb syok kt suju...heheheehe

      Delete
  2. xberapa kenal sgt artis korea ni..tp sweet2 tgk mukanya.. :)

    ReplyDelete
  3. singgah sini sambil iklan nuffnang . jom singgah blog shahril plk . jangan lupa follow yeee !

    ReplyDelete
  4. amboihh kemain lagi hospital tu , huhuu . semoga nenek cik iman cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  5. amboi kafe terbaek sgt layan lagu korea..sy suka gi kafe tu sebab ada pauuuu..sedapnye la hai pau itu..hihih

    ReplyDelete
  6. wah2 best nye
    mai balas kunjungan :)

    ReplyDelete

Meow meow meow?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...