Sunday, February 1, 2015

Pemenang First and Simple Giveaway oleh Cik Iman



Akhirnya tamat jugak giveaway pertama Cik Iman tak seberapa nie. Alhamdullilah, sepanjang Cik Iman tak check blog nie, ramai punya yang join ae. Tak terlayan Cik Iman huhu. Maafkanlah Cik Iman ye. Seperti yang dimaklumkan sebelum nie, undian dilakukan secara rawak menggunakan random.org, so semuanya adil dan saksama ya. Tak de orang yang bagi rasuah kat Cik Iman ekekee.

Jom tengok sape pemenang-pemenang top up RM10 kita!










68. azhafizah

Haaa adilkan? Kan kan kan? Itu yang tak menang tu, anggap la bukan rezeki kali nie :D Pas nie kalu Cik Iman buat giveaway lagi mungkin ada la yang melekat tu kan ekekee. Kepada yang menang top up tu, guna la top up baik-baik ye. Jangan membazir agaga.

Apa-apa pun terima kasih sebab join giveaway Cik Iman nie. Cik Iman hargai sesangat kerjasama korang.

p.s: Kepada pemenang-pemenang, sila emel blog korang dan top up apa korang guna (Digi, Celcom, Maxis etc) kat mursyidah007@yahoo.com ya. Cik Iman akan reply bila semua pemenang dah hantar emel.

----------------

22 comments:

  1. wah..tahniah..ehem..dr shikin menang ya.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kpd yg menang... Dr. Shikin menang juga tu =)

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada yang menang..
    tp cik Iman yg sudah cek betul2 kata saya tak follow dia...padahal dah follow lame daa..
    ='(

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada yang menang tu, jom lah join segmen saya pulak

    http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-february-by-ombak.html?m=0

    ReplyDelete
  5. kaknoor singgah follow cik iman
    tahniah utk yg menang!!

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua pemenang...


    jemput singgah ke blogshop kami.
    kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
    kami turut menjual perfume original (tester & miniature).

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  8. whoaa tahniah kepada para pemenang :D

    ReplyDelete

Meow meow meow?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...