Thursday, October 1, 2009

Bamboo: 2nd Generation

This is so shocking that I felt like crying. Like seriously. I can't believe this. Ahhhh kenapa? Why? Dosh-te? Porgue? Sampai hati Wacom buat aku macam nie waaaaaa Tak patut, tak patut! Benci! Benci!

Diorang baru jer keluarkan Intuos4, tetiba lak diorang kuarkan product baru. Tak tau la nak kata baru ke tak sebab dia lebih kepada upgrade product Bamboo diorang.

Official announcement was made on 24th September 2009. Apasal aku tak tau nie, adoi la.

Terkejut giler aku. Cepat sangat dia orang kuarkan product baru. Apa nie. Boleh jadi pesakit jiwa aku kalau gini.

Ada feature baru beb. Leh pakai jari macam touchpad laptop! Aku rasa itu la idea yang paling bodoh Wacom penah buat. Apa guna pen tu kalau nak buat touch screen. Especially yang touch sahaja. Dah tu, touchpad kat laptop tu nak buat apa? Tak ke bangang tu.

Walau apa pun, here are the new babies!

Bamboo Touch

Size: Small
Pressure Level: n/a
Express Keys: 4
Interface: USB
Colour: Black
Touch: Yes
Price: RM299

Bamboo Pen


Size: Small
Pressure Level: 512
Express Keys: None
Interface: -
Colour: Black
Touch: None
Price: RM299

Bamboo Pen and Touch

Size: Small
Pressure Level: 1,024
Express Keys: 4
Interface: -
Colour: Black
Touch: Yes
Price: RM419

Bamboo Fun


Size: Medium
Pressure Level: 1,024
Express Keys: 4
Interface: 4
Colour: Silver
Touch: Yes
Price: 719

More pictures







Aku tengah menangis lagi nie. Sedih giler Bamboo lama dah tak de. Waaa aku suka yang lama tu waaa tak adil!

Rupa-rupanyer benda yang merah melekat kat tablet tu tempat letak pen dia. Pergh canggih bodo O_O AKU SANGAT JELEZ SEKARANG DX BENCI BENCI BENCI!

p.s: Lawa jugak design dia ... Tapi aku tetap sayang graphic tablet yang aku dah ada <_<

2 comments:

  1. wow.. i wanna get it 1 :) please sponsor me :P

    ReplyDelete
  2. Jangan nak memandai, Mosute oiii :p

    ReplyDelete

Meow meow meow?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...